От няколко дни Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер официално са разведени.

...
От няколко дни Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер официално са разведени.
Коментари Харесай

Кевин Костнър отваря нова страница след развода

От няколко дни Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер публично са разведени. За разлика от други сходни холивудски каузи, тяхното завърши относително бързо и без особени драми - очевидно е нямало какво толкова да разделят, а решението за разлъка е било добре премислено.
 Кевин Костнър разкри новият член на фамилията си
Новата обич на Кевин Костнър

Ето кой към този момент е част от фамилията на артиста

Още преди съдът да ги разгласи за някогашни съпрузи, което съгласно документите се е случило на 16 февруари, се заприказва, че са почнали на чисто и май към този момент не са сами. Името на артиста бе обвързвано с това на 49-годишната певица Джуъл. За Баумгартнер пък се появиха догатки, че е почнала връзка с досегашния им фамилен другар и комшия Джош Конър.

Е, към този момент всеки е изцяло свободен да отвори нова страница в живота си. А явно в тази на основна роля ще има не толкоз нова обич, колкото най-голямата му пристрастеност - киното. 
 Снимка 639044

Според източници, представени от People, артистът възнамерява да открие свое кино студио на име Territory Film Studios в Юта. В взаимозависимост от напредъка на строителните действия се чака то да проработи на цялостни обороти напролет или лятото. По проект студийният комплекс ще е с повърхност над 14 000 кв.м.

Идеята за новото начинание се ражда около фотосите на двете елементи на  " Хоризонт: Американска сага ", на които 69-годишният артист е режисьор и продуцент, а взе участие и в основаването на сюжета. И явно е решил към този момент да бъде повече от другата страна на камерата.
 Кевин Костнър разкри новият член на фамилията си
Новата обич на Кевин Костнър

Ето кой към този момент е част от фамилията на артиста

Въпреки това Кевин Костнър не се крие от медийното внимание и може да го забележим на редица всемирски събития в последно време, на които е все по този начин без красива компания. А дали и по кое време ще се осмели да се появи с нова жена до себе си, единствено времето ще покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР